“Cartea Andradei Posedaru a fost un adevărat deliciu pentru mine și chiar nu mă așteptam să găsesc o scriitură atât de bună la o autoare debutantă. Deși este la început de drum, Andrada are un stil aparte care te cucerește iremediabil prin întorsăturile de situație, misterul pe care îl prelucrează cu atenție și mai ales prin personaje, de care te vei îndrăgosti încă de la început.

Cartea este plină de suspans și cum paginile sunt puține și scrisul mare, veți dori să citiți cartea dintr-o răsuflare (cum am făcut-o eu).Stilul autoarei mi-a plăcut, mai ales că are un simț al umorului excelent și replicile dintre personaje sunt funny și te binedispun.

Cu siguranță voi mai citi cărți scrise de Andrada pentru că îmi plac ideile pe care le are și le conturează și consider că are mai mult potențial decât mulți autori ridicați în slăvi. Ochiul pisicii este un roman polițist românesc ce m-a impresionat și m-a lăsat cu o părere bună cu privire la autorii noștri debutanți.

Dacă o recomand? Bineînțeles! Povestea este prea frumoasă ca să nu fie descoperită și de voi.” —The Fictional Universe

“Mister, foarte mult mister. Acesta ar fi cuvântul pe care l-aş folosi dacă ar trebui să descriu cartea “Ochiul pisicii” cu ajutorul doar unui singur cuvânt.

Când misterul se îmbină cu puţin umor, iar între personajele principale se naşte o atracţie , rezultă o carte de nota zece.

Andrada-Cosmina Posedaru deşi este o scriitoare tânără încă la început de drum, ea nu lasă nimic la voia întâmplării. De fiecare dată vine cu un element surpriză care să aducă o notă în plus de dinamism acţiunii, în felul acesta reuşind să acapareze şi atenţia cititorului.” — Books fairy dust

 

“Ochiul pisicii” este o carte plină de mister, de răsturnări de situație, de umor și de personaje pe care le-am îndrăgit pe loc. Am pornit în această aventură extrem de curioasă, cam așa pățesc de fiecare dată când citesc un autor nou. Cartea m-a captivat de la prima pagină, nici nu avea cum altfel.

O tânără este hăituită prin pădure iar ultimele ei gânduri sunt inundate de teamă și de groaza urmăririi în care fusese antrenată fără voia ei. Ajunsă pe marginea unei stânci, chiar deasupra apei, fata este conștientă că acela reprezintă capătul drumului ei și, poate, ultimele clipe din viața sa. O mână puternică o împinge, iar fata dispare pentru totdeauna în hăul căscat sub ea. Deja sună bine, nu? Cam aici m-am așezat și eu mai confortabil pe locul meu și am simțit intensitatea bătăilor inimii mele. Pulsul o luase deja razna.

Urmăriri, scenarii, jocuri de culise, secrete din trecut și un detectiv particular foarte priceput…la asta să vă așteptați dacă alegeți cartea!” — Anca si Cartile

 

“…..firul narativ al acestui roman este conturat cu extrem de mare pricepere, ţinându-ţi toate simţurile treze până la ultima pagină.

Prima dată, descrierea locului în care se petrece acţiunea, orăşelul Banff din Canada, m-a făcut să cred că mă întorc spre o scriere cu Sherlock Holmes sau cu Miss Marple. Acest fapt m-a făcut să fiu încă şi mai curioasă. Adăugaţi la aceasta umorul şi ironia, care apar din plin pe tot parcursul romanului, un început de poveste de dragoste şi veţi avea ingredientele necesare pentru o carte numai bună pentru serile răcoroase de toamnă.” — Crampeie de Suflet

 

“Am dat 5 stele romanului “Ochiul Pisicii” de Andrada Cosmina Posedaru pentru originalitate si pentru ca m-a făcut să râd copios. Despre ce este vorba? Ei bine, o fată dispare în mod misterios şi nimeni nu o găseşte. Detectivul William Evans este abordat de o tănără jurnalistă care îi propune să o ajute la elucidarea cazului. De aici acțiunea continuă cu o serie de peripeții până ce misterul este elucidat.

Mi-a plăcut foarte mult de Will. Este foarte amuzant şi are nişte replici durere. Mi-a adus aminte de Patrick Jane din “Mentalistul”.

Ce nu mi-a plăcut? Că mi-ar fi plăcut să mai continue.

Mă bucur să descopăr autori romani contemporani noi. Vă recomand cu drag.” — Cărți, artă şi pisici

 

“Acțiunea este presărată cu replici ironice, ceea ce îl determină pe cititor să se detensioneze în urma suspansului.

…dacă vă plac și vouă cărțile polițiste și sunteți dispuși să îi acordați o șansă unei autoare la început de drum, dar cu un talent promițător, atunci vă recomand cu drag această carte.”  — Randurile Evei

 

Daca doriti sa cititi recenziile complete puteti accesa urmatoarele linkuri:

The Fictional Universe: http://thefictionaluniverse.blogspot.ro/2017/10/recenzie-ochiul-pisicii

Crampeie de Suflet: http://sufletsicrampeie.blogspot.ro/2017/09/ochiul-pisicii

Books Fairy Dust:https://booksfairydust.blogspot.ro/2017/08/recenzie-ochiul-pisicii

Anca si Cartile:https://ancasicartile.wordpress.com/2017/08/29/recenzie-ochiul-pisicii

Randurile Evei: https://randurileevei.wordpress.com/2017/08/30/ochiul-pisicii

Cărți, artă şi pisici: https://www.facebook.com/cartiartasipisici/posts/

Portia de citit:https://portiadecitit.blogspot.ro/2017/10/ochiul-pisicii-andrada-cosmina-posedaru