“Andrada-Cosmina Posedaru mi-a demonstrat că o poveste adevărată trebuie să dispună de creativitate, de suspans, de personaje bine conturate, dar și de acel ceva, numit talent. Consider că aceasta s-a dăruit in totalitate scrisului și, mai mult decât atât, s-a transpus pe sine într-o adevărată operă, într-o creație fabuloasă, care pe mine m-a lăsat mască.

Nu sunt o adeptă a cărților polițiste și, totuși, această carte mi-a captat atenția, m-a făcut să vreau să descopăr cine joacă rolul criminalului, cine este victima și în ce ipostaze va mai fi pus medicul nostru legist.” — Dana Otet

“În CAPCANA PĂIANJENULUI ne sunt prezentate patru cazuri interesante. Patru cadavre ce au ajuns pe masa lui Kai de disecție. Fiecare cadavru cu povestea și misterul lui, mister ce îl atrage pe Kai ca pe un magnet. Lui Kai îi place să facă parte din acțiune, să participe la interogatorii, să caute indicii și să scoată adevărul la suprafață. Oriunde cineva obișnuit vede o sinucidere, Kai găsește dovada că întregul caz este scena unei crime.
Vă spun cu sinceritate că îmi place stilul autoarei, e diferit și reușește să te acapareze total.”— Prefata de Carte
 
 “Carticica a fost foarte usor de citit am devorat o pur si simplu.” — Biblioteca lui Helen
 
 
Daca doriti sa cititi recenziile complete puteti accesa urmatoarele linkuri: